SportInCluj.ro: Noul tehnician al lui CFR Cluj a condus primul antrenament oficial

În urma despărțirii de Francisc Dican, cei din conducerea CFR-ului nu au stat prea mult pe gânduri și au găsit rapid un nou antrenor. Alesul șefilor a fost portughezul Antonio Conceicao, care a mai stat pe banca ardelenilor în 2009 când a câștigat o Cupă și o Supercupă a României, însă a fost demis în ciuda faptului că echipa se afla pe primul loc, potrivit SportInCluj.ro.După ce a stabilit, alături de oficiali, detaliile contractuale și i s-au trasat drept principale obiective calificarea în play-off și în fazele superioare ale Cupei României, Conceicao a preluat în mod oficial frâiele echipe. El a condus marți, la prânz, primul antrenament de la revenirea sa pe banca “feroviarilor”, antrenament la care a luat parte și președintele Iuliu Mureșan.

„M-am întors după şase ani la CFR şi m-a încercat o emoţie când am intrat în vestiar. Am discutat cu preşedintele şi am acceptat să vin pentru că vreau să ajut acest club, să avem rezultate într-un timp scurt. Pentru mine e mai uşor acum decât în primul mandat, atunci nu ştiam mare lucru despre campionatul românesc, dar între timp am acumulat destule cunoştinţe. Îi ştiu pe jucătorii portughezi de la CFR, îl ştiu pe Marc, alături de care am lucrat la Braşov şi vreau să formez o echipă competitivă, care să presteze un fotbal plăcut şi care să facă puncte în acest timp scurt. Mai sunt cinci meciuri până la final, vom vedea câte puncte vom obţine, dar avem nevoie şi de o decizie pozitivă de la TAS.” a fost prima declarație a antrenorului de 54 de ani de la reîntoarcerea sa în Gruia.

Primul test peste care trebuie să treacă Antonio Conceicao, în noul mandat de antrenor al clujenilor, este partida pe care “alb-vișinii” o vor disputa duminică, pe terenul celor de la FC Botoșani, de la ora 20:30.

Related posts

Leave a Comment