SportinCluj.ro: U-BT conduce Steaua Bucureşti cu 2-0 în finala Ligii Naţionale de Baschet Masculin

Universitatea BT Cluj conduce cu 2-0 la meciuri în finala Ligii Naţionale de Baschet Masculin pe care o dispută împotriva Stelei Bucureşti. Primele două meciuri au fost câştigate la limită de clujeni: 87 – 85 în prima partidă şi 84 – 80 în cea de-a doua, potrivit SportinCluj.ro.

Universitatea Cluj a luat o opţiune serioasă de câştigare a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Clujenii au obţinut două victorii în primele două meciuri, ambele disputate la Cluj şi, dacă vor mai câştiga o partidă din cele două care urmează la Bucureşti, vor deveni campioni. Jucătorul clujenilor, Maksym Pustozvonov, crede că toţi colegii săi trebuie să fie mobilizaţi la maximum.

 

”Vreau să le mulţumesc suporterilor care au venit aici. Au creat în sală o atmosferă deosebită, potrivită pentru o finală. Sper să îi revăd pe toţi în Bucureşti. Ştim că va fi greu acolo”, a spus jucătorul ardelenilor.

 

Antrenorul Stelei Bucureşti, Jukka Toijala, speră în revanşă. ”Vreau să spun că am un mare respect pentru Cluj şi pentru echipa de baschet din Cluj. Au jucat un baschet frumos. De fapt, au jucat tot sezonul un baschet frumos. Sper că vom primi şi noi respectul pe care îl merităm”, a afirmat antrenorul bucureştean.

 

Cel de-al doilea meci a fost prefaţat de incidente violente. Suporterii Universităţii şi cei ai echipei din Bucureşti s-au încăierat în Parcul Central.

Related posts

Leave a Comment