SportinCluj:ClujArena, pregătită să găzduiască un spital pentru cei infectați cu coronavirus

Cel mai mare stadion din județ, ClujArena, este pregătit să găzduiască un spital de campanie, dacă va fi nevoie de amenajarea unei asemenea unități medicale pentru cei infectați cu coronavirus. În lume, și alte stadioane au fost transformate în spitale. Printre ele, Santiago Bernabeu din Spania, Maracana din Brazilia sau Watford din Anglia, potrivit SportinCluj.ro.

”Deoarece trebuie să fim pregătiți, am cerut ca noile hale din Parcurile Industriale Tetarom 1 să fie pregătite pentru a primi, la nevoie, unități medicale mobile. Sperăm să nu ajungem la o astfel de măsură. Același lucru l-am solicitat și în cazul Cluj Arena. În ambele locații trebuie să se asigure accesul securizat în perimetru, incinte cu temperatură controlată, acces la utilități, verificarea și, după caz, extinderea rețelei de curent”, a anunțat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Zona ClujArena a mai găzduit spitale de campanie, organizate în perioada festivalului Untold, cel mai mare eveniment muzical din România.

Related posts

Leave a Comment