SportinCluj: Remacle vrea victoria în meciul Universitatea Cluj – FC Argeș

Mijlocașul belgian al Universității Cluj, Martin Remacle, își dorește victoria în meciul de azi, cu FC Argeș, din Liga I, potrivit SportinCluj.ro.

„Nu va fi un meci ușor. După înfrângerea cu Sepsi, vor dori un rezultat mai bun. Știu câțiva jucători de acolo. Au făcut câteva transferuri din Franța. În fiecare an se luptă pentru play-off. Sunt de doi ani în România. În primul an au fost pe locul șapte, iar anul trecut pe locul 5. FC Argeș e timpul în cursa pentru play-off, deci nu va fi un meci ușor, dar noi suntem ”U” Cluj. Mergem acolo să câștigăm și să ne întoarcem cu toate punctele acasă.”

Jucătorul belgian a vorbit și despre parcursul echipei în primele două etape: „Luăm totul pas cu pas. Nu contează cu cine jucăm, pentru că fiecare meci începe de la 0-0, deci nu putem spune că știm ce se va întâmpla pe parcursul jocului. Noi încercăm să dăm totul, să fim agresivi pe teren, acesta este stilul nostru, însă din păcate în aceste meciuri am luat doar două puncte.

Dacă cineva ne-ar fi zis la începutul campionatului că vom obține două puncte împotriva acestor echipe, cred că am fi fost împăcați, însă văzând cum am jucat cred că putem fi puțin dezamăgiți, dar acesta e fotbalul și trebuie să privim înainte. Ne concentrăm la meciul de la Pitești și mergem cu gândul de a lua trei puncte”, a spus Martin Remacle, pentru FCUCluj.ro.

Related posts

Leave a Comment