SportinCluj: Cum vede Dan Petrescu reluarea Ligii I

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, crede că este cu totul improbabilă reluarea Ligii I foarte curând. El afirmă că o soluție ar putea fi decernarea titlului de campioană în baza actualului clasament al Ligii I. În acest caz, CFR Cluj ar fi declarată campioană, potrivit SportinCluj.ro.

”Nu cred că în următoarele două luni vom juca. Da, asta e varianta cea mai optimistă. În mai am începe să antrenăm. Logic ar fi că dacă stai o săptămână trebuie o săptămână de pregătire. Dacă stai o lună, îți trebuie o lună de pregătire. Dacă stai două luni, pregătirea trebuie să fie de două luni. Dacă stai o lună și faci două săptămâni de pregătire, vor apărea accidentări. Le-am dat un program jucătorilor, dar e greu să facă în casă. Dar trebuie să-l facă cumva.

Unii vor să meargă la familii și vor să plece din țară. Noi nu le dăm voie să plece, dar dacă cineva vrea să-și vadă familia, nu avem ce să facem. Nu-i pot controla, nu mă duc peste ei acasă. Cea mai importantă este sănătatea. Le-am zis că cel mai bine e în România. Le-am zis să stea pe loc. Că s-ar putea să se îmbolnăvească și nu ar fi bine. Sau poate sunt puși în carantină. Dar nu avem cum să-i controlăm. Acum, fiecare trebuie să stea singur sau alături de câteva persoane.

FRF va decide ce se întâmplă cu campionatul. Noi deja am jucat tur-retur, fiecare cu fiecare. Nu s-ar supăra nimeni dacă se termină ca acum. Dar vor fi discuții. Ar fi logic. Nu ar fi împotriva fotbalului. Să se ia clasamentul de la finalul sezonului regulat sau cel de acum. Oricum ar fi bine pentru noi. Știți cât de supărat sunt eu pentru că mi s-au luat punctele și golurile după sezonul regulat. Dacă jucăm din trei în trei zile terminăm campionatul la timp. Sunt de acord să jucăm așa, dar nu din două în două zile”, a declarat Dan Petrescu la DigiSport.

Related posts

Leave a Comment