,,Spitale publice din bani privați”, o nouă campanie marca UNTOLD

UNTOLD continuă tradiția de a le oferi fanilor șansa să contribuie la cauze sociale care vin în ajutorul celor din jur.

În acest an, odată veniți la festival, fanii pot face fapte bune susținând proiectul ,,Spitale publice din bani privați”, proiect inițiat de actorul Codin Maticiuc și Fundația Metropolis.

UNTOLD se alătură, astfel, inițiativei de bine prin care sunt reabilitate spitale din România, oferind vizibilitate proiectului în cadrul festivalului, dar și punând la dispoziția fanilor mecanici simple și rapide de donație, în cele 4 zile de distracție. Donațiile se pot face oricând pe toată durata festivalului, la 15 căsuțe de Credit Point poziționate în perimetrul UNTOLD, până pe 13 septembrie, la ora 10:00. Participanții care au realizat top-up-ul online au posibilitatea ca din contul lor de festival să doneze sumele necheltuite de pe brățări pentru proiectul ,,Spitale publice din bani privați”, în perioada 13- 17 septembrie 2021.

Astfel, cei care își doresc să se implice pot contribui la renovarea spitalelor din România, inițiativă pornită de Codin Maticiuc și Fundația Metropolis încă din anul 2016. Până în prezent au fost reabilitate mai multe proiecte (secția de hematologie pediatrică de la Spitalul Fundeni, secția de infecțioase și secția de pediatrie de la Spitalul Piatra Neamț), iar investițiile totale de până acum se ridică la peste 400.000 de euro. Cel mai recent proiect al asociației Metropolis este renovarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț.

Fundația Metropolis va avea propriul stand la festivalul UNTOLD, iar Codin Maticiuc va fi prezent acolo în fiecare zi, în intervalul orar 16:00 – 18:00, pentru a le oferi informații tuturor celor care își doresc să afle mai multe despre inițiativa sa.

“Continuăm să ne implicăm și să sprijinim inițiativele care fac bine României! De data asta, festivalul se transformă într-un ambasador al binelului, dar și într-un spațiu în care Fundația Metropolis și Codin pot să își prezinte proiectul zecilor de mii de oameni prezenți la festival. Și nu în ultimul rând, pentru cei care vor dori să susțină inițiativa, am pregătit mai multe mecanisme simple de donare în timpul festivalului, dar și după festival. Aștept să înceapă distracția la Cluj-Napoca și să donez și eu cu brățara de festival. Am încredere că vor fi mulți cei care vor face la fel” se arată încrezător directorul de comunicare UNTOLD, Edy Chereji.

Reamintim faptul că, anul acesta, festivalul UNTOLD se va desfășura, la Cluj, în perioada 9-12 septembrie 2021.

Related posts

Leave a Comment