Spectacole de actorie și balet, la Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca

Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează producții ale claselor de balet și actorie din cadrul instituției.

Astfel, în zilele de 30 mai, 6 și 8 iunie 2023, începând cu ora 18:00, în Sala de Spectacole ,,Tudor Jarda”, publicul este invitat să ia parte la producția clasei de balet (copii), coordonată de expert Ofelia Mărginean.

Micuțele balerine sunt nerăbdătoare să impresioneze privitorii printr-o serie de spectacole, care presupun ca și concept artistic: interactivitate, creativitate și performanță. Povestitorul va fi actorul Ruslan Bârlea.

Iubitorii de teatru și film sunt așteptați miercuri, 31 mai 2023, începând cu ora 17:00, în Sala de Spectacole ,,Tudor Jarda”, la producția clasei de actorie, coordonată de expert Ruslan Bârlea.

Cursanții din anul I și II vor da viață prin interpretarea lor actoricească la două creații aparținând lui I.L. Caragiale, respectiv fragmente din piesa ,,O noapte furtunoasă!” și schița ,,Five o’clock” și piesei de teatru ,,Omul-Insectimente” care reprezintă o adaptare după piesa ,,Insecte” de Frații Çapek. Regia întregului spectacol îi aparține actorului Ruslan Bârlea.

De asemenea, marți, 6 iunie 2023, de la ora 20:00, tot în Sala de Spectacole ,,Tudor Jarda”, va avea loc o reprezentație a clasei de balet, de această dată formată din adulți.

Cursantele pregătite de expert Ofelia Mărginean, prezintă, la final de an educațional, creația artistică ,,Seara de dans spaniol”. Evenimentul o va avea ca invitată specială pe balerina Operei Române, Cristina Pop.

Related posts

Leave a Comment