“Singing Men of Texas” în concert la Cluj

Cel mai mare cor bărbătesc din Texas, Statele Unite, “Singing Men of Texas” va cânta la Casa de Cultură a Studen?ilor din Cluj-Napoca.


Corul este format din peste 100 bărbati care prezintă concerte spectaculoase de muzică gospel contemporană şi muzică clasică. Cu o istorie de 45 ani, corul a avut numeroase turnee în Statele Unite, Europa, America de Sud şi Asia. Turneul de Paşte din acest an include mai multe orase din România si Ungaria.

“Trăim într-o lume agitată şi lipsită de certitudini în care cu greu reuşim să ne oprim şi să acordăm prioritate lucrurilor care au cu adevărat semnificaţie. De Sărbătoarea Înălţării Domnului, acordă doua ore sufletului tău şi vino la acest concert pentru a fi încurajat prin muzică de calitate si gânduri devotionale”, precizează organizatorii.

Concertul va avea loc la Casa de Cultură a Studentilor, vineri, 3 mai 2019, de la ora 19:00. Intrarea este liberă, locurile sunt limitate, iar la finalul concertului, toti cei prezenti vor primi în dar un CD al corului “Singing Men of Texas”.

Related posts

Leave a Comment