Sesiuni de yoga în aer liber alături de profesori recunoscuți la nivel mondial – Află unde

Mișcare, liniște, meditație sunt câteva dintre aspectele benefice pentru sănătate incluse într-un curs de yoga. Timp de două zile, în Iulius Parc, va avea loc Wanderlust 108, un concept care le propune clujenilor sesiuni de fitness, yoga și meditație în aer liber, alături de practicanți de yoga din toată lumea.

Wanderlust 108 este o mișcare globală, ce cuprinde două zile pline de antrenamente, fitness și petreceri spontane de dans. Sâmbătă și duminică, 13 – 14 mai 2023, clujenii îi pot întâlni pe profesorii de yoga Yotam Agam, Julio Dieguez Papi, Ravi Dixit, Avisek Majumdar, Anda Schofmann, Paula Tonea, Minodora Timiș, Simona Echim, Ancuța Bărănescu, Alex Voinea, cât și antrenorul Paul Herinean.

Vegetația care renaște, lacul din proximitate și pontonul amenajat se împletesc și fac din Iulius Parc zona perfectă pentru evenimentul care este lider mondial în mindfulness. Wanderlust 108 este organizat pentru al doilea an la Iulius Mall Cluj.

Biletele la Wanderlust 108 pot fi achiziționate de pe site-ul evenimentului:
https://ro.wanderlust.events/products/wanderlust-108-cluj-napoca-2023 .

Sâmbătă, în prima zi, vor avea loc mai multe evenimente și sesiuni interesate de yoga, pilates, printre care: Aerial Yoga, Vinyasa Krama, Sesiune la apus, Practică de conștientizare a respirației și Salutul Soarelui. În a doua zi, va avea loc „Singurul Triatlon de Mindfulness din lume”, un eveniment ce introduce fitness-ul, yoga și meditația ghidată de grup.

Wanderlust 108 se adresează oricărui pasionat de mișcare, yoga sau meditație, dar și persoanelor care vor să facă exerciții de intensitate mică și medie. În cadrul evenimentul va avea loc și Kula Market, unde poți să te descoperi de mărci sustenabile, îmbrăcăminte, bijuterii, meșteșuguri artizanale și o ofertă extrem de diversă de produse de wellness.

Dacă vrei să descoperi secretele din yoga, vino la Wanderlust 108, din Iulius Parc!

Related posts

Leave a Comment