Donald Trump, vinovat de abuz sexual asupra scriitoarei Jean Carroll – Află câte milioane de dolari este despăgubirea

Jurații de la tribunalul din Manhattan, New York, l-au declarat vinovat pe fostul președinte de abuz sexual și defăimare a scriitoarei E. Jean Carroll. Aceasta a intentat proces la instanța newyorkeză, în fața căreia a susținut că Trump a violat-o în urmă cu aproape 30 de ani.

Deși acesta nu este un proces penal, fostul președinte este obligat să îi plătească despăgubiri în valoare de 5 milioane de dolari. Trump a negat constant acuzațiile și a făcut-o mincinoasă, motiv pentru care femeia l-a acuzat și de defăimare. Carroll l-a acuzat pentru prima dată în mod public pe Trump în 2019, când el era președinte.

Într-un memoriu, ea a scris că s-au întâlnit din întâmplare într-un magazin, Trump i-a cerut să-l ajute cu un cadou pentru o femeie, apoi, într-o cabină de probă, a împins-o în colț și a violat-o.

În mărturia sa, Carroll a prezentat în fața juraților foarte detaliat cele întâmplate. Trump nu a depus mărturie și nu a participat la proces; de altfel, nici nu era obligat, prin lege, să participe.

Related posts

Leave a Comment