Se apropie Zilele Clujului – vezi ce supriza au pregătit organizatorii

„Zilele Clujului” încep joi, 30 mai, în Piața Unirii, prin concerte ale artiștilor precum Iuliana Beregoi, Cargo și Irina Rimes. În cele patru zile ale evenimentului, Clujul va fi animat cu  peste 100 de activități în peste 40 de locuri din oraș. Spectacolele de drone, Festivalul Gastronomic, concerte sau proiecțiile de video mapping sunt doar câteva dintre activitățile anunțate.

Joi, 30 mai, la ora 21:45 va avea loc un spectacol de drone, lasere și proiecție video mapping. Pe strada Mihail Kogălniceanu se vor organiza, pe lângă Festivalul Gastronomic Internațional, momente artistice și concerte, iar strada Universității va fi un spațiu al artei și al muzicii cu multe momente speciale.

Vineri, 31 mai, actorii Teatrului Național Cluj-Napoca vor pune în scenă spectacolul „Sânziana și Pepelea” de Vasile Alecsandri.Pe strada Mihail Kogălniceanu va începe Festivalul Multiculturalității – Ethnicity, care are ca scop consolidarea relațiilor dintre multiplele culturi ale comunității clujene.

În Parcul Central, Festivalul de vin va fi atracția principală, alături de zona de concerte, Târgul Meșterilor Populari, Tabăra Nomadă, Zona de aventură, alături de zeci de ateliere și activități pentru întreaga familie. În Piața Muzeului vor avea loc concerte, iar strada Potaissa găzduiește din nou evenimente de înscenare istorică.

Găsiți aici programul complet al activităților ce se vor desfășura din această săptămână în tot orașul, cu ocazia „Zilelor Clujului”.

Related posts

Leave a Comment