Săptămâna copilăriei la Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj invită copiii să sărbătorească Ziua copilului, în perioada 29 mai-2 iunie 2023.

Evenimentele centrale vor fi:
– marți, 30 mai 2023, ora 17:30, la Filiala „Traian Brad”din cartierul Mănăștur – activitate pentru întreaga familie cu titlul „Ziua copilului printre …cărți!”. La activitate sunt invitate: Dana Ryffel, psiholog, autor de cărți pentru copii și Iulia Coșa, librar.
– miercuri, 31 mai 2023, ora 13:00, în foaierul sediului central – festivitatea de premiere a Concursului de desene „Eroii Cărților Citite”, ediția LII. Juriul, format din cadre didactice de la Universitatea de Artă şi Design Cluj, a jurizat 1.076 desene.
Expoziția cu lucrările câștigătoare va putea fi vizionată în foaierul sediului central, Calea Dorobanților nr. 104, în perioada 2-16 iunie.
– în perioada 1-2 iunie 2023, Secția pentru copii invită copiii de toate vârstele la activitățile ce se vor desfășura în Parcul Central „Simion Bărnuțiu” în cadrul Festivalului „Hai-Hui printre povești” organizat de Teatrul de Păpuși „Puck”.

Programul complet este disponibil pe pagina web a bibliotecii www.bjc.ro.

Related posts

Leave a Comment