Nocturna Bibliotecilor 2023

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj invită publicul iubitor de lectură vineri, 29 septembrie 2023, între orele 18:00 și 22:00, la NOCTURNA BIBLIOTECILOR 2023.

Anul acesta NOCTURNA BIBLIOTECILOR, inițiată de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), se desfășoară sub sloganul BIBLIOTECA – SUNET – IMAGINE – CULOARE, reprezentând varietatea de resurse pe care le deține și oferă biblioteca publică.

Ca o noutate absolută, anul acesta cei interesați sunt aşteptați la sediul central al bibliotecii, Calea Dorobanţilor nr. 104 dar și la Filiala „Traian Brad”, Strada Izlazului nr. 18, cu un program inedit care va cuprinde activități pentru toate vârstele. Printre acestea se numără: „Muzica e pretutindeni” – spectacol susținut de Grupul Coral al Colegiului Național „Gheorghe Șincai”, „Seara jocului în familie”, „Vânătoare de comori în bibliotecă”, „Karaoke night”, Atelier de imprimare 3D, Atelier de realizare povești digitale, vizionări de filme, ateliere de pictură, expoziții.

Pe tot parcursul serii, Biblioteca Județeană oferă înscrieri gratuite doritorilor, cărți în dar și posibilitatea unor vizite ghidate.

Programul complet al activităților este disponibil pe pagina web a bibliotecii www.bjc.ro.

CITEȘTE ȘI:

Săptămâna copilăriei la Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj

Picturile iconografice ale artistului Marcel Gheorghe Muntean, vernisate la Biblioteca Județeană

Related posts

Leave a Comment