S-a stins din viață Regele Constantin al II-lea, nașul MS Margareta a României

Unul dintre cei mai respectați membri ai elitei europene s-a stins din viață. Este vorba de MS Regele Constantin al II-lea al Greciei, nașul MS Margareta a României.

”Familia Regală a României a aflat cu durere vestea trecerii la cele veșnice a Majestății Sale Regelui Constantin al II-lea al elenilor.
Regele Constantin a fost toată viața alături de Familia Regală a României, atât de Regina-Mamă Elena, sora tatălui său, cât și de Regele Mihai și Regina Ana. Custodele Coroanei Margareta, ca și Principesele Elena, Irina, Sofia și Maria, au cunoscut pe unchiul lor încă din fragedă copilărie.
De-a lungul a mai bine de șapte decenii, cele două familii s-au întâlnit mereu în Grecia, iar mai apoi în Elveția, în Marea Britanie, precum și în diferite capitale europene, la evenimente publice sau private.
Regele Constantin a fost naș de botez al Majestății Sale Margareta și naș de cununie al Custodelui Coroanei Margareta și al Principelui Consort Radu, la Lausanne, în 1996. Regele Constantin, ca de altfel întreaga sa familie, a fost mereu prezent, cu fidelitate, la toate evenimentele importante, fie ele fericite sau triste, ale Familiei Regale a României.
Custodele Coroanei a trimis o scrisoare de condoleanțe Reginei Anne-Marie a elenilor, Principelui Moștenitor Pavlos al Greciei și Reginei Sofia a Spaniei”,  a anunțat Familia Regală a României.

Related posts

Leave a Comment