Rockerii de la Compact vor cânta la Cluj, de Revelion

Clujenii au prilejul să se reîntâlnească cu una dintre cele mai iubite trupe rock din România, Compact. Trupa a fost fondată la Cluj și va concerta pe scena din Piața Unirii, de Revelion.

”Primăria Cluj-Napoca a pregătit un program special pentru Revelion 2023 cu artificii, concerte și șampanie.

Anul acesta, spectacolul se va desfășura în Piața Unirii din Cluj-Napoca. La ora 22:00, pe scenă va urca trupa DJ Project, urmată la ora 23:00 de trupa Compact.

Trecerea dintre ani va fi marcată de un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, tot în Piața Unirii. Seara se va încheia cu Arpy & Zip Band, de la ora 00:10.

Evenimentele vor avea loc în cadrul de poveste creat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Ajunul Anului Nou va fi ultima seară în care participanții se mai pot bucura de bunătățile de la cele 86 de căsuțe din Piața Unirii: bunătăți și cadouri de la producători locali, turtă dulce, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale și o gamă largă de produse gastronomice de sezon”, anunță reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca, prin intermediul unui comunicat de presă primit la redacție.

Related posts

Leave a Comment