RevistaBulevard.ro: N-o să-ți vină să crezi care sunt cele 10 porunci pentu o ținută impecabilă!

Nu o să-ți vină să crezi când o să afli asta! Poți da oricât de mulți bani vrei pe haine, poți avea un stil estetic excelent, dar dacă nu ești atentă la detalii și privești numai imaginea de ansamblu, este posibil să dai greș. Rectific. Nu este posibil. E cert că asta se va întâmpla, vei da greș, scrie una dintre editorialistele site-ului partener RevistaBulevard.ro.Când ești gata să pleci în oraș, nu uita să te mai privești o dată în oglindă, cu atenție, din mai multe unghiuri. Nu te concentra doar pe machiaj sau față. Știu ca ți-am generat un zâmbet ironic, dar precizarea e importantă pentru că foarte multe persoane se concentrează pe aspectul feței și nu sunt atente la detalii legate de cum se așază hainele pe corp sau cum se vede bareta de la sutien în anumite poziții.

Așadar, să trecem la cele 10 porunci promise:

1. Poartă mereu sutienul adecvat.

Forma, culoarea și modelul sutienului sunt extrem de importante. În primul rând, sutienul trebuie să fie mărimea PERFECTĂ. Perfectă și nu potrivită, pentru că o baretă care te strânge – oricât de puțin! – poate forma “colăcei” inestetici și foarte vizibili în special prin tricouri sau topuri mulate.

• Ai grijă la modelul de pe cupe în special când porți topuri mulate. Alege un model simplu. Fără dantelă, strasuri sau alte briz-briz-uri.
• Nu purta sutiene negre sub topuri albe sau invers.
• Bretelele transparente NU sunt transparente, ci groaznic de inestetice. It’s a fact.
• Dacă ai o ținută cu spatele gol ai grijă ce sutien alegi. Există sutiene cu sistem de prindere în față, astfel nu se vede porțiunea de închidere inestetică a sutienului. Știu, o să-l inducă pe el în eroare când va dori să-l desfacă, dar ține minte că nimic nu poate ruina o ținută elegantă cu spatele gol ca un sutien inadecvat.

2. Nu purta haine șifonate

Machiajul e perfect, părul aranjat… dar hainele șifonate? Serios?! Ce-ți mai place să calci haine…

Chiar dacă tragi cu mâinile de rochie în speranța că ți se va supune și se va aranja, nu te păcăli, tot șifonată rămân și singurul mod de a o îndrepta asta este să pui fierul de călcat în priză și să… o calci! Șocant! Știu, e 07:00, nu ai niciun chef de călcat și oricum ești sigură că nu o observe nimeni. Dar o să observe. Și, crede-mă, nu vrei asta.

Hainele șifonate atrag atenția, și nu într-un mod pozitiv. E păcat să îți strici imaginea și să fii în mod inconștient considerată neîngrijită pentru atâta lucru. Gândește-te numai de câte ori ți-ai „bârfit” tu prietenele sau colegele pe tema asta.

Îți recomand să investești într-un fier bun care în loc de dușman să îți devină prieten. Alegerea mea este Philips și este noul meu cel mai bun prieten. Dacă vrei să afli exact care este modelul, îți spun în private.

3. Spune NU hainelor pătate!

Înainte de a accepta realitatea potrivit căreia o bluză pe care o ador este ruinată pe vecie, folosesc cel puțin 4 soluții profesionale de scos petele.

Pentru că nu vreau să renunț la articolul respectiv.
Pentru că îmi vine bine și mă face să mă simt frumoasă.
Pentru că pata NU e mare și NU se vede.

Murphy and your stupid laws! se vede… și nu mai arăt bine și nu mai sunt frumoasă. Așa că bluza mea, ajunge să fie donată. Și orice rău spre bine, ajunge să fie înlocuită de către o altă bluză care mă face să mă simt bine și frumoasă. Și sigură pe mine!

Hainele pătate sunt inestetice. Te fac să pari murdară și neîngrijită. În cadrul de birou, profesionalismul tău v-a fi pus la îndoială și asta da, doar datorită unor pete. Sau a unor cute pe care ți-a fost lene să le calci la 07.00 dimineața.

Tip: Ai grijă la petele provocate de anumite deodorante. Există înălbitori special pentru acea zona. Dacă totuși nu mai arată alb ci alb-gălbui, sfatul meu ar fi ca să lași răul să meargă spre bine și să le înlocuiești.

Citiți restul recomandărilor AICI

Related posts

Leave a Comment