Război deschis în PNL Cluj: Ministrul Adrian Oros își acuză colegii că aduc PNL la remorca PSD

Faliile din interiorul PNL Cluj, conturate cu prilejul alegerilor interne, se adâncesc. Există un adevărat război rece între susținătorii lui Florin Cîțu și cei ai lui Ludovic Orban. Conducerea filialei județene a PNL a decis să susțină ideea unei alianțe cu PSD, însă acest lucru a stârnit replica acidă a ministrului Agriculturii, senatorul Adrian Oros. 

”Celor care în ședința BPJ al PNL Cluj de sâmbăta seara înfierau cu mânie proletară liberalii care își permit să critice realizările mărețe ale Echipei câștigătoare într-un timp record, le reamintesc câteva fapte și evenimente cunoscute dar pe care se fac ca nu le știu:

1. Ludovic Orban a îndepărtat  PSD de la guvernare /Voi (echipa câștigătoare) readuceți PSD la guvernare.

2. Ludovic Orban a adus PNL la guvernare/ Voi (echipa câștigătoare ) aduceți PNL la remorca guvernării PSD.

3. Ludovic Orban a consolidat PNL / Voi (echipa câștigătoare) distrugeți PNL.

Culmea tupeului, sunt exact aceleași personaje care criticau vechea conducere în timp ce PNL crește în sondaje și câștiga bătălii electorale. Iar apoi când  PNL a fost adus la guvernare, au continuat să critice. Nu a avut nimeni treabă cu ei, deși au sabotat continuu. De ce?

Pentru ca ei aveau și au o problemă mare. Liberalii și PNL”, a declarat Adrian Oros.

Adrian Oros este susținut și de deputatul Sabin Sărmaș, fostul șef al Agenției pentru Digitalizarea României. El s-a opus alianței cu PSD. Amândoi provin din vechiul PNL.

Cei care provin din vechiul PDL s-au pronunțat pentru alianția cu PSD.

În tot acest timp, unii dintre membrii vechiului PNL au trecut cu arme și bagaje de partea taberei vechiului PDL, condusă de primarul Emil Boc. Așa ar fi secretarul general adjunct al Guvernului, Mircea Abrudean, care dorește excluderea din partid a celor care îl susțin în continuare pe Ludovic Orban.

Related posts

Leave a Comment