Raliul Transilvania vine cu probe spectaculoase şi premii pentru fani

Concurenţii celei de-a V-a etape din Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, cunoscut şi sub numele de Raliul Transilvania îşi încălzesc motoarele. Anul acesta, proba Super Specială, cu numărul 4 va avea loc în Piaţa Unirii, vineri 22 iulie de la ora 20.30. Această probă va fi transmisă în direct de către partenerii noştri de la TVR Cluj. Accesul pentru spectatori va fi permis cu o oră şi jumătate înainte de începerea probei.

Joi, în data de 21 iulie începând cu ora 20,  va avea loc Festivitatea de deschidere. Îi aşteaptăm  pe toţi iubitorii de cai putere, în Piaţa Unirii unde aceştia îşi vor putea cunoaşte favoriţii, vor putea face selfie-uri cu aceştia şi vor putea pleca acasă cu autograful mult dorit. De asemenea pe parcursul întregii zile vor avea loc în Piaţa Unirii, diverse activităţi şi campanii, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, cu începere de la ora 16.00.

 

 

Vineri, în data de 22 iulie, în această primă zi, concurenţi vor fi la Shakedown  pe Făget între orele 9 şi 13.30. Prima zi de concurs va începe cu PS 1 din Făget de la ora 15.48, fiind urmată de PS 2 Mănăstireni aproximativ 2 ore mai tîrziu la 17.21. La Sălicea se va desfăşura PS 3 cu începere de la ora 18.44, spectatorii fiind aşteptaţi pe trasee, cu surprize pe întreaga desfăşurare a evenimentului. 

Concurenţii se vor regrupa în zona tehnică şi vor realimenta urmând  să se îndrepte către Piaţa Unirii pentru proba Regină din Piaţa Unirii. 

 

Sâmbătă, 23 iulie, se va desfăşura cea de-a doua zi de concurs ce va începe cu PS 5 Dângău I la ora 10.51, fiind urmată  îndeaproape de PS6 Mănăstireni I la 11.19. Concurenţii de la Transilvania Rally vor urca  pentru a susţine PS7 la Beliş, al cărui start va avea  loc la 11.52, coborându-se apoi pe PS 8 Râşca 2 de la ora 14.08 şi PS9 – POWER STAGE de la 14.36. 

 

Ziua se încheie cu deja celebra SS 10 de la Polus Center, unde spectatorii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare pentru spectacol garantat. Festivitatea de premiere a câştigătorilor de la Transilvania Rally va avea loc în zona Food Court, unde organizatorii  Napoca Rally Academy  v-au pregătit căteva surprize pe măsură. 

 

 

Mai multe detalii despre restricţii de circulaţie, accesul pe probe dar şi alte informaţii utile, se vor găsi pe siteul www.transilvaniarally.ro, cât şi pe pagina de Facebook, Transilvania Rally. Începând cu această săptămână,  fanii sunt aşteptaţi pe pagina de facebook cu mai multe concursuri, dar şi cu ulimele informaţii şi noutăţi despre Transilvania Rally. 

 

Related posts

Leave a Comment