Protestatarii #Rezist s-au recules la portretul Regelui Mihai I de la Cluj

Un nou gest emoţionant a fost făcut la Cluj de către cei care l-au iubit pe Regele Mihai I al României. Monarhiştii clujeni au organizat o nouă seară de rugăciune pentru sufletul Regelui Mihai cel Bun în faţa portretului regal amplasat pe Bulevardul Eroilor, iar preoţii greco-catolici Claudiu Tuţu, Grigore Ciupe şi Teodor Lazăr au oficiat o slujbă în memoria Majestăţii Sale.

În cartea de condoleanţe au semnat în această seară personalităţi clujene precum profesorul universitar Michael Shafir, fost jurnalist al Radio Europa Liberă, decorat de Majestatea Sa cu Mediala Regele Mihai I pentru Loialitate, ori profesorul universitar Ioan Vida-Simiti, fost deputat PNŢCD. În timpul slujbei, la o distanţă de aproximativ 150 de metri, peste 1.000 de protestatari #Rezist scandau pentru a cere păstrarea actualelor legi al Justiţiei.

 

În momentul în care au aflat că monarhiştii clujeni se roagă pentru sufletul Regelui, într-un gest de demnitate şi respect, protestatarii au oprit scandările, iar mulţi dintre ei s-au alăturat celor care asistau la sfârşitul rugăciunii pentru Rege.

 


Related posts

Leave a Comment