Produs de Cluj se mută, temporar, în online

În contextul reorganizării activității piețelor, pentru combaterea răspândirii coronavirusului, mulți dintre gospodarii din Cluj au început să își vândă produsele on-line. Una dintre cele mai la îndemână platforme este cea a Asociației Produs de Cluj, deținută de Consiliul Județean Cluj. Cumpărătorii găsesc acolo o mare varietate de alimente de bună calitate, precum și obiecte confecționate de artizanii locali. La rândul lor, producătorii au ocazia să își vândă marfa fără să stea în frig.

Pandemia de coronavirus a dus la mutarea multor tranzacții în mediul virtual. Asociația Produs de Cluj a lansat o platformă destinată gospodarilor, care funcționează la adresa magazinprodusdecluj.ro. Acolo, cumpărătorii găsesc o mare varietate de alimente și de produse nealimentare.

Printre cele mai căutate produse se numără uleiurile presate la rece, obținute în făbricuța familiei Tulai din Luncani, comuna Luna. Aceste uleiuri sunt obținute doar din ingrediente românești, spune Felicia Tulai.

magazinprodusdecluj.ro nu este singura platformă destinată gospodarilor care vor să își vândă produse pe piața virtuală. Tot în Cluj-Napoca a fost lansată și platforma madeincluj.ro.

Related posts

Leave a Comment