Produs de Cluj își extinde la nivel național magazinul on-line

magazinprodusdecluj.ro, platforma on-line lansată de Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Asociației Produs de Cluj, pentru achiziționarea de produse tradiționale ale micilor întreprinzători locali se extinde la nivel național.

La doar o lună de la lansare, numărul de solicitări venite de la clienți din afara județului Cluj e din ce în ce mai mare, astfel că, de săptămâna următoare, vor fi onorate comenzi și se vor face livrări nu doar în municipiul Cluj-Napoca și zona metropolitană, ci în întreaga țară.

”Doar în primele 30 de zile de la debutul acestui proiect a fost înregistrat un număr de cca. 500 de clienți care au lansat comenzi în magazinul on-line, aceștia achiziționând peste 9.000 de produse tradiționale locale, proaspete și de calitate.

Dacă în momentul demarării proiectului erau înscriși 16 producători, numărul acestora a crescut constant, astfel că, în magazinprodusdecluj.ro sunt acum disponibile articole provenind de la 23 de mici fermieri și oameni de afaceri clujeni, totalizând peste 100 de locuri de muncă. În curând, lor li se vor adăuga alții, din județ, dar și din țară, solicitările acestora fiind în așteptare.

Pe platforma magazinprodusdecluj.ro pot fi achiziționate uleiuri presate la rece, dulcețuri, gemuri, siropuri și sucuri naturale, brânzeturi și produse de carmangerie tradiționale, ciocolată artizanală, vinuri, legume proaspete de sezon, produse apicole, pâine și prăjituri de casă, precum și cosmetice bio și obiecte de artizanat”, spun reprezentanții Asociației Produs de Cluj.

”Acest magazin on-line este o inițiativă excelentă. Micii producători au acces la piață chiar și în aceste condiții grele, de aceea trebuie să le fim recunoscători celor care au lansat această inițiativă”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar.

Related posts

Leave a Comment