Premierul ucrainean Timoşenco vânată de killeri

Şeful serviciului de pază a Iuliei Timoşenco Alexandr B-Ko o consideră pe actaulul prim-ministru al Ucrainei ca fiind o „femeie de fier”, care nu îi este frică, necătând la aceea că cel puţin au fost fixate 6-7 cazuri de ameninţare la adresa vieţii sale.Maiorul ucrainean a acordat un interviu mass-mediei ucrainene în care a descris activitatea delicată pe care o desfăşoară ca om de pază a Iuliei Timoşenco în decurs de 12 ani. Interviul a fost publicat astăzi în Komsomolskaya Pravda din Ucraina.
Potrivit spuselor bodygardului I.Timoşenco, în perioada serviciului avut în relaţie cu liderul BIUT au existat minimum 6-7 cazuri serioase de ameninţare la adresa vieţii acesteia. Maiorul a povestit că paza deţinea informaţii în ceea ce priveşte data şi timpul a unui posibil atentat la viaţa Iuliei Timoşenco din partea unui killer sosit de peste hotare. Cea mai tensionată situaţie, conform acestuia, a fost în perioada Revoluţiei Portocalii din anul 2004.
„O dată m-am apropiat de ea şi i-am zis: Iulia Vladimirovna, haide-ţi să fim mai prudenţi…Iar ea mi-a răspuns: Saşa, priveşte acest Maydan)piaţa-n-n-) piveşte-i pe aceşti oameni. Aici nimic rău nu se poate întâmpla…”, a dezvăluit ofiţerul ucrainean despre discuţia purtată cu Iulia Timoşenco de acum 5 ani.
Totodată, acesta a afirmat că o dată liderul BIUT i-a recunoscut că a obosit să se mai teamă.
„ Cred că ei totuşi îi e teamă, ca oricărui om. Dar în acelaşi timp ea nu se teme”, a admis Alexandr.

Related posts

Leave a Comment