Premierul Emil Boc, huiduit la Vâlcea


Premierul Emil Boc a fost huiduit miercuri după-amiază, la Râmnicu Vâlcea, de un grup de peste 150 de oameni aflaţi în faţa unui cinematograf. Incidentul a avut loc în timp ce premierul se pregătea să intre în clădire, la o întâlnire cu Colegiul Director al PDL Vâlcea.Boc s-a dus chiar în mijlocul mulţimii, însoţit de SPP, l-a prins de mână pe unul dintre protestatari şi l-a întrebat dacă munceşte, transmite Mediafax.
Bărbatul i-a reproşat premierului măsurile de austeritate luate de Guvern, strigând apoi: “Ruşine! Ruşine!”. “Aţi tăiat pensii, aţi tăiat salarii! Ăsta e program de guvernare? Sunteţi de ruşine! Ruşine!”.
Premierul a insistat, întrebându-l din nou pe bărbatul respcetiv dacă munceşte, iar acesta i-a replicat dur: “Da, muncesc, sunt profesor!”
Nu după mult timp, Boc a ieşit din mulţime însoţit de SPP şi a intrat la cinematograful “Ostroveni”, acolo unde avea loc întâlnirea membrilor Colegiului Director al PDL Vâlcea.
Prim-ministrul dorea să-i convingă pe pedelişti să îi acorde votul la alegerile din cadrul partidului, de luna viitoare. Înainte de această întâlnire, premierul Boc semnase două proiecte de investiţii în judeţ.

Related posts

Leave a Comment