Cumătrul lui Băsescu a primit un milion de lei de la Ministerul Educaţiei, pentru proiectarea unor grădiniţe


Cumătrul lui Traian Băsescu a primit un milion de lei de la Ministerul Educaţiei, pentru proiectarea unor grădiniţe. Firma lui Gheorghe Seculici, şeful PDL Arad, a încheiat recent un contract de consultanţă cu ministerul condus de Daniel Funeriu.Atunci când preşedintele ţării îşi cunună fata, pare foarte simplu să câştigi contracte plătite din bani publici. Iar Gheorghe Seculici, socrul primarului Aradului, Gheorghe Falcă, se încadrează perfect în această categorie.
Potrivit ziariştilor de la Ring, Seculici a pus mâna pe un contract generos cu Ministerul Educaţiei. Mai exact, firma sa va realiza proiectele pentru 17 grădiniţe, lucru pentru care va încasa un milion de lei. Banii provin din fondul Guvernului şi de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.
Reprezentanţii Ministerului Educaţiei susţin, însă, că nu este nimic în neregulă în acest caz.
De numele lui Seculici se leagă şi un scandal din trecut, când ocupa funcţia de vicepremier. Atunci, Grupul de Investigaţii Politice a demonstrat că firma sa a primit 19 contracte fără licitaţie de la Consiliul Judeţean, dar şi de la Primăria Aradului.

Related posts

Leave a Comment