Ponta: Nu-l susţinem cu forţa pe Crin Antonescu la Preşedinţie

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că afimaţia liderului PNL Crin Antonescu privind faptul că nu are nevoie de sprijinul PSD pentru alegerile prezidenţiale nu este “cea mai deşteaptă strategie”, iar PSD nu îl va susţine “cu forţa” dacă acesta va lua o decizie în acest sens, relatează Mediafax.Întrebat dacă prin declaraţiile critice al adresa premierului şi PSD, Crin Antonescu se pregăteşte de campanie, Victor Ponta a subliniat că o astfel de strategie nu e “foarte deşteaptă”, scrie www.romanialibera.ro.

“Eu cred că nu (se pregăteşte – n.r.), pentru că să te pregăteşti de campanie elctorală spunând că nu ai nevoie de sprijinul PSD nu mi se pare cea mai deşteaptă strategie”, a spus, luni, liderul PSD la B1 TV.

Întrebat dacă e posibilă retragerea sprijinului PSD pentru Crin Antonescu, Ponta a confirmat.

“Bineînţeles, doar nu o să-l susţinem cu forţa. Dacă ne spune că nu doreşte, ne vom întâlni la PSD şi ne vom decide pe cine susţinem. Noi am decis o dată că-l susţnem pe Crin Antonescu, dar dacă nu vrea să-l susţinem, cu forţa nu se poate”, a spus Ponta.

El a adăugat că PSD nu are un candidat pentru prezidenţiale în acest moment şi că el nu va candida în 2014 la prezidenţiale.

Ponta a criticat şi afirmaţiile lui Antonescu legate de unii vicepreşedinţi PSD. “E un limbaj a la Traian Băsescu”, a spus Ponta.

Related posts

Leave a Comment