Ponta despre noile atacuri ale lui Antonescu: Crin a primit un sfat greşit

Preşedintele PSD, Victor Ponta, consideră că atacurile din ultima perioada ale lui Crin Antonescu la adresa sa fac parte dintr-o strategie greşită elaborată de unul dintre consilierii liderului PNL, scrie www.romanialibera.ro.”Între mine şi Antonescu nu e nicio tensiune. E o tensiune în apariţiile publice ale domnului Antonescu legat de candidatura domniei sale. Eu trebuie să îl ajut, nu îl încurc în niciun fel”, a spus Ponta.

Victor Ponta a declarat că a consultat mai multe sondaje de opinie, iar Antonescu nu a câştigat mai multă încredere în rândul populaţiei datorită atacurilor din ultima perioadă.

Întrebat de jurnaliştii România TV dacă are ceva să îi reproşeze lui Antonescu, premierul a menţionat că: “Şi dacă am, nu o fac în public, aşa înţeleg un parteneriat, nu mă apuc să îl atac în public, dacă am ceva de spus o spun în întâlnirile noastre”. “Eu sunt ţintă şi pentru Băsescu şi pentru Antonescu, e natural, eu sunt cel care fac şi ei cei care vorbesc, până la un punct mi se pare firesc”, a adăugat Ponta.

Liderii USL se întâlnesc luni pentru a stabili dacă se mai respectă protocolul Uniunii Social Liberale şi dacă partidele componente vor continua în această alianţă.

Related posts

Leave a Comment