Ponta va depune plângere PENALĂ împotriva premierului UNGUREANU


Preşedintele PSD, Victor Ponta, anunţă, pe blog, că va depune la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o plângere penală împotriva premierului şi a miniştrilor care au contrasemnat hotărârea de Guvern privind repartizarea unor sume către autorităţile locale din Fondul de rezervă.
Ponta a declarat că joi a intrat în posesia unei liste cu localităţile din judeţul Gorj care au primit bani de la ministrul Ungureanu, datele fiind confirmate de “presa locală PDL şi de surse guvernamentale”.
Potrivit preşedintelui PSD, Gorjul are 70 de localităţi, din care 51 sunt conduse de primari USL, restul aparţinând PDL şi PNG. Dar niciuna din cele 51 de localităţi conduse de USL nu ar fi primit bani de la Guvern,toţi banii fiind îndreptaţi spre celelalte 19 primării.
El a declarat că este pregătit să îi dea lui Ungureanu o lecţie de drept penal, aşa că va depune o plângere împotriva premierului şi a miniştrilor care au semnat o hotărâre de Guvern ilegală. “Aceştia au comis infracţiunea de abuz în serviciu şi au prejudiciat grav interesele legitime ale locuitorilor celor 51 localităţi din judeţ care nu au primari PDL”, a declarat acesta, precizează Mediafax.

Related posts

Leave a Comment