PD-L cere suspendarea lui Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului

Liderul grupului democrat-liberal din Senat, Traian Igaş, l-a anunţat pe Mircea Geoană, miercuri, că cere suspendarea sa din funcţia de preşedinte al Senatului. Geoană refuză, însă, să supună la vot în plen cererea sa de suspendare.Senatorul PD-L, Traian Igaş, a anunţat, în plenul Senatului, că PD-L va iniţia procedura de suspendare a lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului pentru încălcarea Regulamentului, după ce acesta a refuzat solicitarea liderului independenţilor, Liviu Câmpanu, de votare a suplimentării ordinii de zi cu tema locurilor din comisiile permanente.
“Domnule preşedinte, constat că astăzi aţi încălcat regulamentul destul de grav. Deept urmare, conforum regulamentului, va trebui să iniţiem procedura de suspendare a dvs. din funcţia de preşedinte al Senatului”, a spus Igaş.
Mircea Geoană a răspuns că a luat “notă” de aceast anunţ şi a trecut la dezbaterea proiectelor de pe ordinea de zi a plenului. “Am luat notă de acest anunţ. Întrebarea este dacă doriţi să continuăm cu programul de legiferare de astăzi. Haideţi să ne întoarcem la lucrurile cu adevărat importante”, a spus Geoană.
Disputa a început de la solicitarea independenţilor de a li se permite să-şi păstreze locurile în comisiile de specialitate, chiar şi după ce au plecat din partidele sub culorile cărora au intrat în Parlament.

Related posts

Leave a Comment