Partidele din USL și-au înregistrat separat candidații VIDEO


Partidele membre în USL Cluj și-au înregistrat separat candidații. Reprezentanții PSD, plus candidatul PC Leonard Horvath, și-au depus candidaturile împreună, iar reprezentanții PNL și le-au depus la scurtă vreme după aceea.
În județul Cluj, în cadrul USL, PSD va avea doi candidați la Senat și patru la Camera Deputaților. PNL va avea un candidat la Senat și cinci la Camera Deputaților, iar PC va avea un candidat la Senat și unul la Camera Deputaților. UNPR nu și-a desemnat nici un candidat în județul Cluj. O noutate este faptul că deputatul Mircia Giurgiu a decis să candideze la Senat. ”Nu vreau să mai permitem concedieri din sectorul de stat din Cluj. Mă voi lupta pentru crearea de noi locuri de muncă și pentru atragerea investitorilor în Cluj, așa cum am făcut deja și până acum”, a spus Mircia Giurgiu. La rândul său, Leonard Horvath, a declarat că ”Voi avea deopotrivă proiecte pentru români și pentru maghiarii din colegiul Huedin – Florești, dat fiind faptul că provin dintr-o familie mixtă, româno-maghiară”.

Din partea USL, pentru Senat vor candida Mircia Giurgiu (PSD), Șerban Rădulescu (PC), Marius Nicoară (PNL) și Alexandru Cordoș (PSD).
Pentru Camera Deputaților vor candida Adrian Oros (PNL), Steluța Cătăniciu (PNL), Aurelia Cristea (PSD), Irimie Popa (PSD), Radu Zlati (PNL Maramureș), Cornel Itu (PSD), Vasile Grumaz (PNL), Ilarie Ivan (PSD), Elena Uioreanu (PNL) și Leonard Horvath (PC).

Related posts

Leave a Comment