Noul Subaru Impreza


După ce niponii au prezentat la începutul lunii aprilie o singură imagine cu noul Impreza, acum fanii Subaru pot să se delecteze cu noi fotografii cu vectorul de imagine al constructorului japonez.
Dacă fanii Impreza se aşteptau la un design mai agresiv şi mai sportiv, iar noul model nu este chiar o apariţie spectaculoasă, japonezii spun manevrabilitatea este mult mai bună decât la vechiul model.
Japonezii se laudă că noul Impreza va fi cel mai economic model 4×4 din Statele Unite cu un consum de 6,5 litri la suta de kilometri extraurban şi 8,5 litri intraurban. Impreza va fi disponibil în două variante de caroserie: sedan, hatchback în 5 uşi. Spaţiul interior a crescut datorită ampatamentului mărit.
Motorul de bază este unul de 2 litri şi 148 cai putere, disponibil atât cu o cutie manuală în 5 trepte cât şi una automată Lineartronic CVT.
Noul Impreza are scaune faţă încălzite, climatizare automată şi un sistem multimedia cu ecran LCD de 6,1 inci. Subaru Impreza va ajunge în Europa la sfârşitul acestui an

Related posts

Leave a Comment