Netlix vrea să pună jocurile proprii pe mai multe dispozitive

Netflix va testa jocurile pe anumite televizoare și calculatoare într-un prim pas pentru a fi puse la dispoziția utilizatorilor pe cât mai multe dispozitive, a scris luni vicepreședintele companiei, Mike Verdu, într-o postare pe blog.

Compania lansează un test beta limitat pentru un grup mic de membri din Canada și Regatul Unit pe anumite televizoare începând de luni. Iar pe PC-uri și Mac prin Netflix.com, pe browserele acceptate în următoarele câteva săptămâni. Netflix a spus că jocurile de pe TV vor funcționa pe anumite dispozitive de la partenerii inițiali Amazon Fire TV Streaming Media Players, Chromecast with Google TV și dispozitive Roku, printre altele.

Netflix are programate zeci de noi jocuri pentru lansare

În martie, compania a declarat că are o listă de  încă 40 de jocuri programată pentru sfârșitul acestui an și 70 în dezvoltare cu partenerii săi, care s-ar adăuga celor 16 jocuri dezvoltate în prezent de studiourile sale de jocuri interne, conform Reuters. Platforma de vizualizat filme online a început lansarea jocurilor Netflix pe telefoane mobile în noiembrie 2021.

Până acum, titlurile companiei au fost disponibile doar pe iOS de la Apple și Android de la Alphabet. Utilizatorii pot juca jocurile la televizor folosind telefoanele lor, iar cei de pe Windows și Mac se pot juca pe Netflix.com cu o tastatură și un mouse. „Prin disponibilitatea jocurilor pe mai multe dispozitive, sperăm să le facem și mai ușor de jucat pentru membrii noștri din întreaga lume”, a spus Verdu.

Netflix a spus că jocurile de pe TV vor funcționa pe anumite dispozitive de la partenerii inițiali Amazon Fire TV Streaming Media Players, Chromecast Google TV și dispozitive Roku, printre altele.
În martie, compania a declarat că are o listă de conținut de încă 40 de jocuri programată pentru sfârșitul acestui an și 70 în dezvoltare cu partenerii săi, care s-ar adăuga celor 16 jocuri dezvoltate în prezent de studiourile sale interne de jocuri.

CITEȘTE ȘI:

Află care sunt cele mai bune seriale de pe Netflix pe care să le urmărești în timpul liber

Alternative ieftine pentru vizionat filme

Related posts

Leave a Comment