Află care sunt cele mai bune seriale de pe Netflix pe care să le urmărești în timpul liber

Dacă ai nevoie de ceva care să-ți ocupe timpul, iată cele mai bune seriale pe care merită să le începi în această vară, pe Netflix. A fost făcută o selecție de seriale pentru toate gusturile, seriale de acțiune, romantice, și acțiune. 
Filme de acțiune
The Sinner (2017)

Patru sezoane fascinante din The Sinner așteaptă să fie urmărite, fiecare axat pe o crimă comisă de un infractor improbabil, în circumstanțe și mai ciudate. Sezonul 1 o are în vedere pe Cora (Jessica Biel), care a înjunghiat un bărbat pe o plajă, dar habar nu are de ce. Depinde de detectivul Ambrose (Bill Pullman) să dezvăluie evenimentele șocant de tulburătoare ce stau ascunse în psihicul ei, care au dus la declanșarea acestui incident macabru.

Narcos (2015-2017)

Regele drogurilor, Pablo Escobar, este subiectul acestui serial, care trece prin ascensiunea sa pentru a deveni infamul distribuitor și miliardar, cunoscut pentru traficul său de cocaină.

O relatare reală care se îmbină cu imagini din arhivă, Narcos reușește să prezinte o latură simpatică lui Escobar, fără a submina gravitatea vieții sale.

În plus, vânătoarea DEA (serviciul antidrog din Statele Unite) de a-l doborî pe Escobar rămâne mereu în prim-plan. După ce ați terminat cele trei sezoane, continuați cu Narcos: Mexico, o serie însoțitoare care se concentrează pe comerțul ilegal de droguri din Mexic.

Peaky Blinders (2013)

Netflix a cumpărat cu mare înțelepciune drepturile pentru Peaky Blinders, unde există deja cinci sezoane, iar al șaselea, care urmează să fie și ultimul, urmărește ascensiunea uluitoare a liderului de bande din Birmingham, din anii 1900, Thomas Shelby. Pregătește-te pentru o performanță fascinantă a lui Cillian Murphy în această saga a familiilor de răufăcători.

Filme romantice

Bridgerton (2020)

Cu vedete de rang înalt și costume colorate, aceasta este Regency London, așa cum ați văzut-o doar în câteva ipostaze, și Bridgerton. Aventurile amoroase ale fraților Bridgerton sunt surprinse de un buletin informativ scandalos, scris de versiunea lui Regency London a Gossip Girl, exprimată de nimeni alta decât Julie Andrews. Încă de la apariția sa, serialul Bridgerton a primit aprecierile fanilor de pretutindeni, care i-au făcut, pe cei mai mulți, să dorească să viziteze zonele expuse în serial.

Lovesick (2014-2018)

Vizionare ușoară, plăcută, cu o premisă pregătită pentru umorul de situație. Dylan, un casanova, descoperă că are chlamydia (boală cu transmitere sexuală) și trebuie să-și urmărească aventurile pe care le-a avut în trecut, ca să le informeze că ar putea avea și ele.

O narațiune retrospectivă e răspunzătoare pentru atenția pe care reușește să o capteze, mai ales când accentul se îndreaptă asupra sentimentelor lui Dylan și a celei mai bune prietene, Evie.

Seriale de comedie 
Never Have I Ever (2020)

Devi este liceanul tău obișnuit, care nu își dorește altceva decât să fie cool și să-și facă o relație. Dar e greu să rămâi cu picioarele pe pământ, mai ales după ce tatăl tău moare. Povestea despre maturitate lui Mindy Kaling acoperă un teritoriu familiar și, totuși, iese în evidență în mai multe moduri.

Pe lângă povestea destul de amuzantă, dar și de dramatică, povestea surprinde mai multe tipologii ce există în fiecare liceu, care are rolul de a satiriza felul în care oamenii se comportă cu alte persoane.

Russian Doll (2019)

Russian Doll este unul dintre cele mai hilare comedii de pe Netflix. Natasha Lyonne este piesa centrală al acestui puzzle și al acestui mister ce stă în spatele unei comedii-dramatice excepționale. Pe lângă momentele hilare, Russian Doll are și momente de introspecție, care va pune urmăritorul pe gânduri pentru o perioadă destul de mare, pentru a se asigura că nu va abandona și acest serial.

 

 

Related posts

Leave a Comment