Alternative ieftine pentru vizionat filme

Deși Netflix e considerat cel mai mare site pentru vizionat filme și seriale înregistrate, de ademenea, este cunoscut și pentru creșterea tarifelor sale. Mai nou și pentru o taxă în plus pentru fiecare membru care intră pe cont de pe altă adresă IP. În continuare, urmează o listă cu alternativele mai ieftine.

Plex e o aplicație cu aproximativ 50.000 de titluri, precum și 200 de canale TV, are variantă gratuită și premium pe baza unui abonament. Înafara Statelor Unite, disponibilitatea titlurilor este foarte limitată, totuși, filmele se pot viziona online fără a fi necesară descărcarea aplicației sau o autentificare.

Amazon Prime Video are conținut original, vizionare a filmelor în rezoluții mari, descrieri audio, descărcări, profile multiple, la un preț de aproximativ 14 lei/lună.

HBO max are printre cele mai ieftine abonamente, 5 euro/lună sau 40 euro abonamentul anual, pe lângă conținutul original, serviciul oferă conținut de la Discovery Channel, Cartoon Network, Warner Bros.

SkyShowtime are serviciile de streaming valabile în 22 de țări, inclusiv în România cu 4 euro pe lună. SkyShowtime e în parteneriat cu diverși furnizori cunoscuți de filme și seriale: Universal, DreamWorks, Paramount+, Showtime, Sky.

contv e o companie mai mică din Sua, are disponibile multe filme de buget redus care pot fi vizionate gratuit cu înregistrare.

Canalele de Youtube cu filme gratuite:

Mr. Bean, canalul oficial cu videoclipuri de comedie,  desene animate  ale seriei Mr.Bean.

Movie Central, un canal cu filme de lung metraj cu liste pentru diverse genuri de filme.

Horror Central și Watch Movies Now! sunt canale pentru fanii filmelor horror.

Bjgtjme – SciFi Movies, Sci-Fi Central, sunt canale cu filme SF.

PizzaFlix oferă filme din toate categoriile.

Timeless Classic Movies e pentru amatorii filmelor clasice.

CITEȘTE ȘI:

Azi începe TIFF, cel mai important festival de film din România

124 de filme pot fi văzute gratuit în cadrul festivalului on-line Tres Court

Related posts

Leave a Comment