Momente ridicole la Congresul UDMR

Congresul UDMR organizat azi la Casa de Cultură a Studenților a avut și unele momente demne de cascadorii râsului. Iată trei dintre ele:1. Emil Boc, primarul municipiului… Oradea
Protagonista primului moment penibil a fost președintele Consiliului Reprezentanților Unionali, senatorul de Bihor, Rozalia Biro. Ea l-a invitat la cuvânt pe Emil Boc, primarul municipiului… Oradea! Invitația a stârnit hohote de râs în sală. Rozalia Biro nu este la prima gafă demnă de cascadorii râsului. În trecut, ea a căzut victimă unei farse organizată de un radio din Oradea. În direct, Rozalia Biro a negat faptul că în familia sa ar exista copii bipezi.

2. Vasile Blaga a lăudat noul… PDL
Prima iubire se uită greu. Acest adevăr a fost demonstrat încă o dată de copreședintele PNL, Vasile Blaga. Acesta a lăudat, de la tribuna Congresului UDMR, noul… PDL. Doar că Vasile Blaga nu mai este la prima iubire, deoarece partidul său a ”năpârlit” și s-a transformat, de-a lungul anilor, din FSN în PD, apoi în PDL, pentru ca, în cele din urmă, să fuzioneze cu PNL.

3. Călin Popescu-Tăriceanu a numărat ungurii din… Constanța
Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost protagonistul unui moment penibil. După ce acesta a cerut schimbarea denumirii orașului Cluj-Napoca în Cluj, el a încercat să explice de ce, în perioada comunistă, a fost schimbat numele Clujului, pe când Constanța nu a primit și numele de Tomis. El le-a spus participanților la Congresul UDMR că motivul pentru care autoritățile nu au transformat Constanța în Constanța – Tomis ar fi acela că în orașul de pe malul Mării Negre nu sunt unguri! Însă Călin Popescu-Tăriceanu nu a explicat câți unguri sunt în Drobeta Turnu-Severin, în contextul în care și orașul de pe Dunăre a primit, la fel ca și Clujul, și denumirea sa din perioada Imperiului Roman.

Related posts

Leave a Comment