PSD susţine toate protestele celor afectaţi de măsurile de austeritate


Preşedintele PSD, Victor Ponta, susţine că formaţiunea politică pe care o conduce va susţine toate protestele celor afectaţi de măsurile de austeritate luate de Guvernul Boc.”Să invoci articolul 53 este fie o prostie constituţională cu care domnul Boc ne-a obişnuit, fie ceva mult mai grav. Înseamnă că domnul preşedinte Băsescu se pregăteşte să ia şi alte măsuri anti-democratice şi pe toate le va justifica prin siguranţa naţională. O să vedem în perioada următoare dacă e vorba doar de prostie sau e ceva mult mai grav de atât”,a declarat Ponta la Ora de foc.
Preşedintele PSD a lansat un atac şi la adresa ministrului Economiei, Adriean Videanu: “Credeam că nu mă mai uimeşte nimic în politică, dar liniştea cu care minte domnul Videanu este un record chiar şi pentru politică. Chiar l-am crezut când a spus că nu ştie ce se întâmplă la Hidroelectrica, la Transgaz sau la Romgaz. Recunosc că şi pentru un politician seninătatea cu care vă minte domnul Videanu este totuşi şocantă”.
Ponta a mai subliniat că în acest moment ne confruntăm cu o putere şi un guvern “care nu mai are absolut nicio limită, nici constituţională, nici democratică”.
“Vom folosi absolut toate armele noastre, şi parlamentare, şi neparlamentare, şi juridice, de orice fel tip, pentru că trebuie să oprim aceste măsuri ucigaşe la adresa populaţiei României. Vom susţine toate protestele celor afectaţi de aceste legi pentru că au dreptate şi pentru că aceste măsuri nu vor rezolva nimic, ci vor duce ţara, din punct de vedere economic şi social, într-o situaţie încă şi mai gravă decât înainte”, a mai precizat preşedintele PSD.

Related posts

Leave a Comment