Ministerul Turismului dă 80.000 euro pentru realizarea a şase spoturi TV de promovare turistică


Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a lansat procedura de achiziţie a serviciilor de creaţie şi producţie a şase spoturi TV de promovare a turismului românesc, în cadrul proiectului de promovare a României prin noua identitate definită prin brandul naţional de turism.Finanţarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional, axa 5, operaţiunea “Crearea unei imagini pozitive a României ca destinaţie turistică prin definirea şi promovarea brandului turistic naţional”, potrivit unui comunicat emis vineri de MDRT.
“Fiecare spot va avea între 20 şi 30 de secunde şi va reflecta unul dintre cele şase produse care au stat la baza construirii brandului turistic: circuite culturale, turism în natură, turism rural, city breaks, turism activ şi de aventură, turism balnear şi de întreţinere. De asemenea, spoturile vor trebui să evidenţieze elementele de diferenţiere a României ca destinaţie turistică, stabilite în urma cercetărilor: natura intactă, autenticitatea şi moştenirea culturală unică”, se arată în comunicat.
În evaluarea ofertelor vor fi avut în vedere atât criteriul tehnic, cât şi cel economic, după metoda cost/calitate. Atfel, ponderea punctajului tehnic este 40%, iar ponderea punctajului financiar este 60%.
Valoarea estimată a achiziţiei este de 80.000 euro (fără TVA), iar procedura de atribuire este cererea de oferte, în conformitate cu legislaţia care reglementează domeniul achiziţiilor publice (OUG nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare şi HG nr. 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a OUG nr. 34/2006).
Firmele interesate pot depune documentaţia de participare până la data de 31 ianuarie 2011 ora 10:00, urmând ca deschiderea ofertelor să aibă loc în aceeaşi zi, la ora 12:00.

Related posts

Leave a Comment