Mineralul din Transilvania care poate fi folosit pentru decontaminarea radioactivă

O supraîncărcare cu toxine a organismului poate duce la apariția multor afecțiuni. Pentru o detoxifiere eficientă poți apela la un remediu natural mai puțin cunoscut, dar foarte apreciat, în special pentru capacitatea acestuia de eliminare a metalelor grele din corp. Află ce este zeolitul, la ce se folosește și care sunt beneficiile zeolitului pentru sănătate!

Mai mult, zeolitul a fost utilizat cu succes în medicina asiatică și rusească, iar astăzi este “arma de neînvins“ în boliile crunte ale secolului 21, acest mineral a fost singura soluție în vremuri grele pe când nu mai era nici urmă de speranță.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, într-un oraș practic necunoscut din Ucraina, Cernobîl, avea loc cel mai mare accident nuclear din istoria umanității. Explozia și mai ales, emisiile de materii radioactive de la centrala atomică au fost de câteva ori mai puternice decât în cazul bombardamentului atomic de la Hiroshima. Accidentul avea să prindă total nepregătite autoritățile sovietice, care au reacționat foarte întârziat și au expus astfel la contaminarea radioactivă zeci de mii de oameni.

Urmarea: o altă „explozie”, de data aceasta de cazuri la cancer și de leucemie, mai ales în rândul celor care au consumat alimente, au băut apa și au inspirat aer contaminat radioactiv. Proporțiile dezastrului au fost atât de mari, încât medicii sovietici au scos din sertare medicamente ținute până atunci la secret, pregătite pentru a reacționa în eventualitatea unui război atomic. Iar soluția cea mai des de succes folosită pentru decontaminarea radioactivă a corpului uman s-a numit zeolit, un mineral natural folosit în medicina populară rusă și asiatică, de secole.

Acest mineral acționează ca un adevărat magnet care atrage și scoate din organism metalele grele și materialele radioactive. Rapoartele medicale în cazul accidentului Cernobîl sunt încă ținute secret, dar se pare că sute și mii de vieți au fost salvate cu ajutorul zeolitului!

Pe lângă faptul că este un ajutor de nădejde într-un context neplăcut, Zeolitul a fost un catalizator exceptional, motiv pentru care experții sovietici l-au folosit imediat după catastrofa de la Cernobîl, nu pentru decontaminarea apei, ci a muncitorilor iradiați!

Precauții și efecte secundare

Conform studiilor, zeolitul activ nu prezintă riscuri pentru sănătate și nici reacții adverse nu au fost observate până acum. Nu este recomandat însă persoanelor care iau medicamente pe bază de insulina, litiu sau platină, pentru că efectul de eliminare al metalelor din organism al zeolitului duce la anularea funcției terapeutice a acestora. De asemenea, nu se recomandă utilizarea produsului de către copii, femei însărcinate sau care alăptează, deoarece nu există studii care să confirme siguranța acestuia pentru aceste categorii.

Așadar, ori de câte ori organismul tău dă semne de oboseală nejustificată, te simți balonat, ai probleme de digestie, suferi de nervozitate și irascibilitate sau pielea ta își pierde aspectul luminos și catifelat, este bine să apelezi la o cură de detoxifiere. Alături de o alimentație sănătoasă, bogată în antioxidanți și alimente alcaline, zeolitul este un remediu natural eficient care te ajută să elimini substanțele toxice acumulate în organism.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment