Mătuşa, informatorul preşedintelui


Şeful statului le-a povestit parlamentarilor Puterii că a aflat de la mătuşa sa, care este notar, cum nu se mai plătesc impozite pe tranzacţiile cu terenuri, arată o înregistrare dată publicităţii de HotNews.
Preşedintele Traian Băsescu primeşte informaţii de peste tot. Luni, la întâlnirea cu parlamentarii PDL-UDMR-UNPR şi ai minorităţilor naţionale, Băsescu a vorbit despre situaţia agriculturii şi despre ultimele şmecherii la modă.
“Din cele 9 milioane de hectare pe care le avem declarate la Comisia Europeană avem o mare parte de suprafeţe nelucrate. Subvenţiile sunt în unele cazuri mari, merg până la 400 de euro pe hectar, subvenţii cumulate. Şi chiar şi dacă nu lucrezi terenul primeşti 135 de euro subvenţie iar impozitul este de 35 de euro. Sigur că îţi convine să nu îl lucrezi având în vedere că iei subvenţia. Fiscalitatea agriculturii este obligatorie şi trebuie făcută. Ultima găselniţă pe care am aflat-o de la mătuşa mea care este notar este că nu se mai plătesc impozite pe tranzacţiile cu terenuri. Se pune pământul pe un SRL şi acest SRL se vinde altui SRL şi nu se plăteşte impozit. Până la sfârşitul anului trebuie să avem o nouă politică de taxe şi impozite”, a declarat Băsescu.

Related posts

Leave a Comment