Material lemnos de 15.000 de lei, confiscat de către poliţiştii clujeni

Poliţiştii Serviciului Judeţean de Investigare a Fraudelor din Cluj au controlat o persoană fizică din comuna Măguri-Răcătău, care efectuează activităţi de achiziţionare şi comercializare a materialului lemnos. În urma verificărilor, aceştia au constatat că bărbatul, deşi nu era autorizat să vândă material lemnos, a expus spre comercializare, pe un teren viran din Cluj-Napoca, aproximativ 55 de metri cubi de material lemnos, fără a deţine documente de provenienţă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării materialul lemnos, în valoare de aproximativ 15.000 de lei. Controlul a fost făcut împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Cluj-Napoca.


Pe strada Maramureșului din Cluj-Napoca, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 64 de ani, din municipiu, care transporta cu o autoutilitară material lemnos. În urma verificării documentelor de însoţire a materialului lemnos transportat, oamenii legii au constatat că există neconcordanţe între cantitatea transportată şi datele înscrise în avizul de însoțire. Şoferul a fost sancţionat, iar poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 6,5 metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Related posts

Leave a Comment