Marșul bicicliștilor clujeni

Clujenii sunt invitați să participe la o nouă ediție a Marșului Bicicliștilor, care va avea loc în această sâmbătă. Astfel, pe 29 ianuarie 2011, proprietarii de biciclete sunt așteptați ca în fiecare an în parcul I.L.Caragiale, lângă Palatul Telefoanelor, la ora 14:30, întrucât „startul” se va da la ora 15:00.Marșul este la a 41-a ediție din seria „Critical mass”, începută ca serie lunară în toamna anului 2007 în continuarea celei anuale începute de CCN în 1998. Obiectivul principal al acțiunii este de a-i face pe clujeni să conștientizeze importanța utilizării bicicletei într-un oraș modern și nu numai, ca alternativă la deplasarea automobilistică.

Participanții vor fi înzestrați cu pancarte fixate pe biciclete, prin care vor transmite publicului mesajele lor pro-biciclistice. Traseul propus pentru marș este: Parcul I.L.Caragiale, Emil Isac, Petru Maior, Piața Pacii, Republicii, Str. Avram Iancu, Piața Cipariu, Piața Ștefan cel Mare, Dorobanților, Str. Tutunului, Bd. 21 Decembrie 1989, Str. Cuza Vodă, Piața Mihai Viteazul, Regele Ferdinand, Parcul I.L.Caragiale.

La finalul evenimentului participanții vor fi invitați în Gambrinus Pub pentru socializare și probabil va avea loc și o proiecție foto cu poze de la marșurile precedente.

Related posts

Leave a Comment