Maestrul Lawrence Foster revine pe scena Filarmonicii clujene, alături de cvartetul Arcadia

Maestrul Lawrence Foster, Dirijor Emerit al Filarmonicii clujene, revine la pupitrul dirijoral la doar o săptămână după ce a dirijat cu un mare succes la public Concertul de deschidere a noii stagiuni 2023/2024.

Astfel, programul serii de vineri, 6 octombrie 2023, ce va începe de la ora 19:00, la Colegiul Academic, va include lucrări semnate de W. A. Mozart – Serenada în Re major, KV 239, Serenata notturna, Marc Neikrug – Concert pentru două viori, violă, violoncel și orchestră, precum și Richard Strauss – Don Quijote (variațiuni fantastice pe o temă cu caracter cavaleresc), op. 35.

Soliștii serii sunt instrumentiști ai Cvartetului Arcadia – Ana Török (vioara I), Răsvan Dumitru (vioara a II-a), Traian Boală (violă) și Zsolt Török (violoncel).

Biletele online se pot achiziționa de pe site-urile entertix.ro și myticket.ro. Acestea se pot cumpăra și de la Agenția de Bilete a Filarmonicii (Piața Lucian Blaga nr. 1-3, tel. 0756-048.318) sau cu o oră înainte de începerea concertului, direct de la locația acestuia, în limita locurilor disponibile.

CITEȘTE ȘI:

Cvartetul Transilvan, două recitaluri camerale, în Săptămâna Patimilor pentru romano-catolici

Concert simfonic de pe agenda Festivalului George Enescu, în avanpremieră, la Cluj

Related posts

One Thought to “Maestrul Lawrence Foster revine pe scena Filarmonicii clujene, alături de cvartetul Arcadia”

  1. […] Citiți și: Maestrul Lawrence Foster revine pe scena Filarmonicii clujene, alături de cvartetul Arcadia […]

Leave a Comment