Loredana a plutit în aer la propriu, la show-ul susținut la Casa Studenților

Loredana a făcut un show de zile mari la Cluj. Artista a strălucit și a fascinat publicul pe parcursul unui show cu adevărat magic. Show-ul de două ore a reprezentat o incursiune în cariera muzicală a Loredanei. Fiecare piesă din concert are propria poveste, coregrafie, impresionante efecte tehnice, numere de magie, costume diverse, dar mai ales o prestație live ireproșabilă.Spectatorii din Cluj au rămas cu gura căscată când Loredana a făcut parte dintr-un număr de magie prin care a fost făcută să leviteze deasupra scenei. Artista a schimbat costumele aproape la fiecare melodie interpretată.

Turneul național Magic este considerat probabil cel mai complex turneu al unui artist român. Primele concerte din Turneul Magic au impresionat puternic publicul. Presa locală a titrat: „Loredana a șocat publicul la concertul din Ploiești”; „Show incendiar la malul mării”; „Prin fiecare por Loredana respiră muzică, veselie, dragoste pentru ceea ce face, respect pentru public şi asta s-a văzut şi la Suceava”; „Loredana i-a cucerit pe botoşăneni”. Spectatorii au bisat minute în șir, aplaudând-o în picioare pe Loredana pentru seara magică pe care le-a oferit-o.

Nu ratați întâlnirea cu Loredana, Super Starul României, într-un show care a schimbat definitiv showbiz-ul românesc: Magic!

3 aprilie – Oradea, Teatrul “Regina Maria”
5 aprilie – Timişoara, Filarmonica “Banatul”
6 aprilie – Deva
Biletele se găsesc la Librăria “Șt.O.Iosif”, la Xerox, vizavi de Magazinul Universal şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro.

Detalii si fotografii din concertele Loredanei puteti gasi accesand pagina:
My Webpage

Related posts

Leave a Comment