Liceenii se pot înscrie la cea mai importantă competiție de fotbal în sală

Liceenii din toată țara se pot înscrie în Cupa Coca-Cola, cea mai importantă competiție de fotbal în sală pentru adolescenți. Liceele din toată țara îşi pot înscrie echipele de fete şi băieţi până pe 31 ianuarie în cursa pentru titlul de campioană naţională la fotbal în sală.Ajunsă în acest an la a patra ediție, Cupa Coca-Cola este cea mai mare competiţie de fotbal în sală din România la nivel de liceu, menită să încurajeze tinerii să urmeze un stil de viaţă activ, atât la şcoală, cât şi în timpul liber, spun organizatorii competiției, care adaugă că înscrierile echipelor pot fi realizate pe cupacocacola.ro.

“Meciurile de fotbal din curtea şcolii se trăiesc, de multe ori, cu aceeaşi intensitate şi emoţie ca cele de pe marile stadioane ale lumii. Ne dorim să încurajăm tinerii să îşi urmeze pasiunea, de aceea premiul de anul acesta pentru cele două echipe câştigătoare este un cantonament la un club profesionist de fotbal din Europa. Experienţele ediţiilor anterioare ale Cupei Coca-Cola ne-au arătat că meciurile competiţiei reprezintă o miză în sine pentru liceeni – aceea de a se bucura de mișcare împreună cu prietenii”, declară Nicoleta Eftimiu, director de marketing al Coca-Cola România & Moldova.

Ediția anterioară a competiției a reunit la start un număr record de aproape 6.000 de liceeni, grupați în 493 de echipe din București și alte 33 de județe ale țării.

Programul Cupei Coca-Cola 2015:
31 ianuarie, ora 14:00: Data limită pentru înscrieri
21 februarie – 10 aprilie: Faza locală a meciurilor
25 aprilie – 10 mai: Faza regională, cu centrele de desfasurare la Iaşi, Oradea, Târgu-Mureş şi Pitești.
24-26 mai: Faza finală

Related posts

Leave a Comment