Liber la zborurile către Istanbul

Zborurile pe ruta Cluj-Napoca – Istanbul au fost reluate de către Compania aeriană Turkish Airlines, din data de 16 august 2020.

Cursele spre Turcia (Istanbul) se reiau pe Aerportul Internațional “Avram Iancu” după o întrerupere de aproape 22 de săptămâni, determinată de împrejurările răspândirii pandemiei coronavirus.

În luna august cursele spre Istanbul vor avea o frecvență de 2 zboruri pe săptămână, urmând ca numărul acestora să crească gradual în perioada următoare.  Dinspre Cluj spre Istanbul se va zbura joia de la 21:20 și duminica de la 9:40, în timp ce zborurile de retur sunt programate joia de la 18:50 și duminica de la 07:15.

“Salutăm decizia companiei aeriene Turkish Airlines privind reluarea zborurilor pe ruta Cluj-Istanbul. Ne bucurăm de faptul că pasagerii aeroportului vor putea beneficia din nou, de multiplele posibilități de conexiune oferite de unul dintre cele mai mari hub-uri aviatice internaționale, respectiv Istanbul New Airport”, a menționat David Ciceo, directorul general al aerogării clujene.

“Ne bucurăm să le oferim pasagerilor noștri călătorii în siguranță, pentru un număr mai mare de zboruri interne și internaționale din Turcia. Obiectivul nostru este să respectăm toate normele de distanțare și igienă necesare pentru a le asigura pasagerilor noștri o călătorie sigură”, a precizat Alper Altay, manager vânzări Turkish Airlines.

Aeroportul Istanbul este o aerogară importantă dat fiind faptul că de aici sunt asigurate numeroase conexiuni către destinații din Europa, America, Orientul Mijlociu și Asia.

Primele zboruri ale companiei aeriene Turkish Airlines au debutat la 1 septembrie 2016, cu o
frecvență de 4 zboruri / săptămână, iar ulterior, operatorul aerian a decis mărirea capacității de zbor de la 4 la 7 frecvențe/săptămână, ca urmare a potențialului ridicat al ariei de acoperire aferentă Aeroportului Internațional Cluj.

Related posts

Leave a Comment