Italienii joacă pentru copii clujeni

Actorii unui teatru din Italia vor juca la Cluj două spectacole pentru copii.Piesele jucată nu vor avea replici. Actorii vor reda toate emoțiile prin gesturi, pentru a le demonstra celor mici că deseori un anumit gest face cât o mie de cuvinte.

Spectacolele jucate sunt “Îmbrățișări” și “Prietenia unui băiețel cu un pinguin”.

“Îmbrățișări”, are ca idee de bază miracolul puterii de comunicare a unui gest simplu precum îmbrățișarea. Doi ursuleți panda ajung să se întâlnească, să se placă și să își dorească să își exprime afecțiunea, însă trebuie să învețe cum…

Cel de-al doilea spectacol, “Prietenia unui băiețel cu un pinguin”, are la bază o poveste amuzantă și totodată fascinantă, care vorbește despre întâlnirea unor lumi necunoscute, despre dificultatea de a comunica și de a-l înțelege pe cel diferit de noi, și despre oceanul care trebuie traversat pentru ca în noi să crescă sentimentul de iubire și de prietenie.

Actorii care vin la Cluj fac parte din teatrul Teatro Telaio care este o companie teatrală profesionistă din Brescia și a reuşit să aibă un mare impact la nivel naţional încă de la înfiinţarea sa, în 1979. Trupa urmărește implementarea educaţiei prin teatru.

Spectacolele vor fi jucate la Casa de Cultură a Studenților, în data de 14 și 15 februarie, cu începere de la ora 11:00 și 18:00. Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală, Agenția de bilete a Casei de Cultură, standul de bilete din Iulius Mall (lângă Info Point) şi de pe http://www.biletmaster.ro

Related posts

Leave a Comment