Investiții destinate capacităților de prestare de servicii și retehnologizării, în vederea refacerii capacității de reziliență în cadrul A&C ESTET CLINIQUE S.R.L.

Societatea A&C ESTET CLINIQUE SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul “A&C ESTET CLINIQUE SRL”, în cadrul Axei prioritare 4: Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei, Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive a Programul Operațional Competitivitate 2014-2020. 

Valoarea totală a proiectului este de  1.422.912,44  lei din care finanţarea nerambursabilă este reprezentată de suma de 988.820,00 lei. 

Obiectivul principal al schemei de ajutor de stat îl constituie Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei.

Durata de implementare a proiectului este de de de 348 zile, în perioada 06.04.2023 – 31.12.2023.

Proiect cofinanțat din Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

CITEȘTE ȘI:

Investiții destinate capacităților de prestare de servicii și retehnologizării, în vederea refacerii capacității de reziliență în cadrul EUROBUSINESS TIPAR S.R.L

Investiții destinate capacităților de prestare de servicii și retehnologizării, în vederea refacerii capacității de reziliență în cadrul ONE WAY DISTRIBUTION SRL

 

 

 

Related posts

Leave a Comment