Inteligenta parentală – lansare de carte la librăria Bookstory din Cluj-Napoca

Lansarea cărtii „Inteligenta parentală. Disciplină dincolo de drame si haos emotional” de Daniel J. Siegel si Tina Payne Bryson, va avea loc în incinta librăriei Bookstory de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca.

Evenimentul este programat joi, 4 aprilie, de la 18:30.

Expertii din spatele bestseller-ului Creierul copilului tău – Daniel J. Siegel si Tina Payne Bryson – explorează în acest volum provocarea finală în cresterea copilului: disciplina.

La eveniment vor lua parte, în calitate de invitate, Cristina Bica, psiholog si Ruxandra Banici, IT Delivery Manager.

„Bazată pe descoperiri recente despre creier, care ne oferă perspective profunde asupra copiilor pe care îi crestem si cărora le oferim dragostea noastră, asupra educării în moduri care favorizează dezvoltarea optimă, această carte oferă o abordare de tip „relational” care se bazează pe dorinta înnăscută a copiilor de a-i multumi pe părinti si de a se întelege cu ceilalti”, afirmă organizatorii.

Plină de povesti sincere si ilustratii jucăuse care dezvăluie sugestiile autorilor asupra vietii, Inteligenta Parentală prezintă mesaje clare într-un format practic si îmbietor.

Un bol cu micul dejun aruncat prin toată bucătăria. Laptele si cerealele împroscate pe tot peretele. Sau unul dintre copiii tăi îsi amenintă fratele mai mic. Sau primesti un apel telefonic de la învătătoare, a treia oară în această lună. Ce faci?

“Inteligenta parentală” oferă o hartă eficientă, plină de compasiune pentru a trata aceste accese de furie, tensiuni si lacrimi — fără a provoca o scenă.


Related posts

Leave a Comment