In rock we trust! Începe Rock Battle, ediția a 3-a

Organizatorii Rock Battle anunță lansarea înscrierilor la cea de a-3-a ediție ce adună toți iubitorii de muzică rock în centrul orașului Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura în acest an în perioada martie -aprilie în centrul actualei Capitale Europene a Tineretului.
”După ce în 2014 Rock Battle s-a dovedit un real succes aducând în casa rock-ului de pe strada Emil Isac, Jaxx Garajul cu Rock, cele mai bune voci de pe scena culturală muzicală națională, anul acesta organizatorii își propun să crească proiectul și promit un eveniment și mai dinamic și mai plin de pasiune. Interacțiunea dintre publicul clujean iubitor de rock și trupele aflate în competiție va fi din nou prezentă astfel că dinamica evenimentelor va fi asigurată, alături de marele premiu de 1.000 de euro și de un juriu specializat care promite multe surprize pentru toți cei înscriși în competiție.

Conform tradiției, toți cei interesați să participe la Rock Battle 2015 sunt invitați să trimită un e-mail pe adresa jaxxrockbattle@gmail.com în care să includă: numele și structura trupei, orașul de proveniență și minim 2 link-uri cu piese interpretate de ei. Trupele interesate să își expună talentul rock sunt rugați să se înscrie până la data limită: 8 februarie”, spun organizatorii evenimentului.

”Competiția de față are drept scop interacțiunea directă dintre trupele rock aflate la început de drum și publicul clujean iubitor de acest gen muzical. Trupele participante la competiție vor avea șansa de a performa și de a impresiona publicul într-un cadru organizat începând cu semifinalele și culminând cu marea finală și desemnarea câștigătorului”, mai spun organizatorii.

Ediția din 2014 i-a avut drept câștigători pe cei de la Times of Need care au reușit să debuteze în forță pe scena culturală rock.

Related posts

Leave a Comment