3.500 de sportivi, așteptați la cel mai important eveniment atletic din Transilvania. Maratonul Internațional AROBS va avea loc în 19 aprilie

Cel mai important eveniment atletic din Transilvania va ajunge anul acesta la cea de-a V-a ediție. Organizatorii la Cluj așteaptă 3.500 de sportivi, din toată lumea. La maraton participă atât atleți profesioniști, cât și amatori, spune unul dintre organizatori, Voicu Oprean.Cea de-a V-a a ediție a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca include trei probe tehnice, maraton, semimaraton, maraton ștafetă, două cros-uri, cel destinat adulților și crosul copiilor și un program care include încălziri animate de instructori de fitness, muzica live și atmosferă întreținută pe parcursul probelor de un MC dedicat, promoții și momente de divertisment, festivitate de premiere, pasta party și multe surprize.

”Anul acesta sărbătorim a V-a ediție a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca, dar și integrarea orașului nostru în circuitul capitalelor de tineret europene. Evenimentul este înscris în calendarul Youth@Cluj-Napoca 2015, cea mai complexă inițiativa din acest deceniu adresată tinerilor, în România. Cluj-Napoca va fi orașul de vizitat pe lista tuturor tinerilor din Europa, iar noi vă invităm să ne bucurăm împreună pentru statutul recent dobândit – Cluj Capitală Europeană de Tineret în anul 2015”, spune Horațiu Morar, președintele Asociației Sportive Runners Club.

Related posts

Leave a Comment