Încă un corp de clădire pentru USAMV

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca vrea să mai construiască o clădire dedicată sectorului suplimentelor alimentare.

Astfel, instituția a lansat licitaţia publică pentru elaborarea proiectului tehnic şi asistenţă tehnică pentru realizarea obiectivului: ”Construire imobil D+P+3E – Centru de Transfer Tehnologic CTT-Biotech”.

Obiectivul general al proiectului este de a oferi facilități și servicii informaționale și tehnologice către întreprinderile din sectorul suplimentelor alimentare (ex.extracte din plante, probiotice incapsulate, jeleuri fortifiate) prin asigurarea unui spațiu corespunzător pentru un centru de transfer tehnologic, care să asigure o relație cât mai directă și rapidă între mediul economic și cel universitar de cercetare.

Clădirea (D+P+3E) reprezintă o clădire specifică unui centru de transfer tehnologic, cu spații administrative, laboratoare, sali de demonstrație, săli de extracție și prototipare, săli de conferințe și alte spații adiacente (ex. depozitare). ilă inclusiv TVA (465.997,59 lei).  ilă inclusiv TVA (465.997,59 lei).  Imobilul va avea un regim de înălţime D+P+3E, cu acces auto şi pietonal de pe Calea Floreşti, nr.64. În interiorul parcelei vor fi amenajare 16 locuri de parcare. Pe parcela de 6646 mp, există trei corpuri de clădire – C1,C2,C3, primul urmând a fi desfiinţat şi în locul acestuia ridicată noua investiţie.

Valoarea totală a proiectului este de 23.861.385,62 lei, reprezentând valoarea totală eligibilă (23.395.388,03 lei) + valoarea neeligibilă inclusiv TVA (465.997,59 lei).

Valoarea contractului este de 272.266 lei, fonduri europene, iar data limită de depunere a ofertelor este 24 februarie 2021.

Related posts

Leave a Comment